Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,

Ονομάζομαι Φραγκιαδάκη Ειρήνη.
Γεννήθηκα στον δήμο Ηρακλείου τον Ιούνιο του 1986.
Κατάγομαι από πολύτεκνη οικογένεια, κόρη του Νικολάου Φραγκιαδάκη και της Ευθαλίας Χαλκιαδάκη.
Αποφοίτησα από το 2° λύκειο Ηρακλείου το 2004. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και επιτυχούσα του ΑΣΕΠ του 2008. Μου έχει απονεμηθεί Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε και Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή έπειτα από ετήσιο πρόγραμμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συμμετείχα σε σεμινάρια Εγκληματολογίας και Ψυχολογίας κατά τη διάρκεια των σπουδών μου. Γνωρίζω άριστα αγγλικά επιπέδου Proficiency και χρήση Η/Υ. Αγωνίζομαι πολλά χρόνια στον σκακιστικό χώρο, το 2008 διακρίθηκα πρωταθλήτρια Αιγαίου στο διεθνές τουρνουά της Ικαρίας, ενώ παράλληλα έχω εργαστεί για την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία  σε διάφορες διοργανώσεις.
Την Πρακτική μου άσκησα στα Δικαστήρια Ανηλίκων Αθηνών. Έχω εργαστεί ως διοικητική υπάλληλος σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Το 2010 υπηρέτησα σε πρόγραμμα επιμόρφωσης ενηλίκων στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής (τμήμα ΝΕΛΕ,ωρομίσθια). Υπηρέτησα ως αναπληρώτρια (πλήρους ωραρίου) καθηγήτρια Κοινωνιολογίας σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης επί τρία συναπτά έτη. Το 2015 ήμουν υποψήφια βουλευτής στο νομό Ηρακλείου με την Ένωση Κεντρώων του προέδρου Βασίλη Λεβέντη.
Συντάσσομαι φέτος για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό Ηράκλειον Αξίζει της Ευαγγελίας Σχοιναράκη την οποία ξεχώρισα για τον δυναμισμό, την αποτελεσματικότητα και το ήθος της. Επιθυμώ να δραστηριοποιηθώ στην τοπική αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα σε τομείς κοινωνικής πολιτικής. Στις 26 Μαΐου η τελική κρίση όλων μας θα καθορίσει ποιοι θα είναι οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του δήμου μας.
Εύχομαι καλή δύναμη και όμορφο Καλοκαίρι σε όλους μας !!