Επίσκεψη κ. Ευαγγελίας Σχοιναράκη – Ηλιάκη στη Περιφέρεια Κρήτης

Συνάντηση της υποψηφίας Δημάρχου Ηρακλείου κ. Ευαγγελίας Σχοιναράκη – Ηλιάκη με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη.

 Η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη, πραγματοποίησε συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη. Παρόντες στη συνάντηση ήταν η κ. Πόπη Δασκαλάκη και ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Φασουλάκης.Η επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειον Αξίζει»ενημερώθηκε για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ανέλυσε τις προτάσεις του συνδυασμού για την καλύτερη συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης.

H κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκηανέφερε, μετά τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη: «Είχα μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης για θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το Ηράκλειον Αξίζει πιστεύει πως μόνο μέσω συνεργασιών μεταξύ των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα έρθει η ανάπτυξη και θα βρεθούν άμεσα λύσεις για τους κατοίκους του Δήμου Ηρακλείου. Δεσμευόμαστε ότι από την επόμενη ημέρα των εκλογών θα συνεργαστούμε με την Περιφέρεια Κρήτης, γιατί το Ηράκλειο αξίζει να γίνει πόλη-πρότυπο για όλους μας.»

 

Leave a comment

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων