Ε. Σχοιναράκη: «Το Ηράκλειο αξίζει να έχει ανάπτυξη με τη δική του Τράπεζα.»

Η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει», πραγματοποίησε επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της Διοίκησης της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο κ. Μυρτάκη, και μέλη της Διοίκησης της Τράπεζας και συνομίλησε με υπαλλήλους της Τράπεζας.

Η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Παγκρήτια Τράπεζα στην οικονομία του Ηρακλείου και αποτελεί στήριγμα στους ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κατοίκους της πόλης.

Η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη υπογράμμισε πως κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης η Παγκρήτια Τράπεζα στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της την τοπική οικονομία.

«Η ανάπτυξη του Ηρακλείου θα επιτευχθεί μέσα από συνεργασίες και μια απ’ αυτές θα είναι και με την Παγκρήτια Τράπεζα. Ο Δήμος Ηρακλείου θα έχει ως στρατηγικό σύμβουλο για τον πρωτογενή τομέα, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την καινοτομία, την Τράπεζα, που, με τη μεγάλη εμπειρία και την τεχνογνωσία της θα συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη της πόλης μας.», δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη.

 

 

Leave a comment

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων