Ο ΟΑΑ «Ηράκλειο» είναι το στήριγμα του αθλητισμού στο Ηράκλειο.

Η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη, πραγματοποίησε συνάντηση στα γραφεία του «Ηράκλειο» ΟΑΑ.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Δελάκης και τα μέλη του Δ.Σ του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. όπου ενημέρωσαν τη κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη για τις δραστηριότητες του Ιστορικού Ομίλου που εδώ και 90 χρόνια προσφέρει στον Δήμο Ηρακλείου με αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Η επικεφαλής του Συνδυασμού «Ηράκλειον Αξίζει» ενημερώθηκε για τις παρεμβάσεις που έχουν εκπονηθεί για τη στερέωση του τείχους στην ανατολική πλευρά της πόλης κατά μήκος της οδού Μποφώρ στην οποία υπάρχουν οι εγκαταστάσεις των γηπέδων του Ομίλου.

κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης σημείωσε πως «το συγκεκριμένο ζήτημα αποτελεί άμεση προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής και θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης. Ο «Ηράκλειο» ΟΑΑ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αθλητικής ζωής του Ηρακλείου και θα συνεχίσει να ενισχύει τον αθλητισμό με τις δραστηριότητες του. Ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και τον «Ηράκλειο» ΟΑΑ θα πρέπει να εξετάσουν από κοινού όλα τα δεδομένα που θα οδηγήσουν σε λύση συνύπαρξης των εγκαταστάσεών του με τα ιστορικά τείχη της πόλης.»

 

 

Leave a comment

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων