Ε. Σχοιναράκη: «Το λιμάνι του Ηρακλείου, πόλος ανάπτυξης.»

Η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει», πραγματοποίησε επίσκεψη στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Σωματείου Λιμενεργατών Ηρακλείου, κ. Σφακιανάκη, καθώς και με μέλη του Σωματείου.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο λιμάνι και η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη τόνισε πως η προώθηση του Ηρακλείου ως home– port  λιμάνι για την κρουαζιέρα και θα βοηθήσει στο να γίνει η πόλη του Ηρακλείου ένας από τους σημαντικότερους προορισμούς στην Ελλάδα.

Η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη υπογράμμισε πως οι λιμενεργάτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, σε καθημερινή βάση, έτσι ώστε να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες και τις υποχρεώσεις του λιμανιού, καθώς και ότι προσφέρουν πολλά στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της πόλης. Ο Δήμος Ηρακλείου και ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου (Ο.Λ.Η.) πρέπει να ενεργούν από κοινού για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου μας.

 «Ο Δήμος Ηρακλείου πρέπει να έχει ενεργό και αποτελεσματικό ρόλο στην ανάπτυξη του λιμανιού της πόλης. Σε συνεργασία με τους λιμενεργάτες, θα πετύχουμε την άμεση διαχείριση και αντιμετώπιση των προβλημάτων. Οι λιμενεργάτες είναι εξειδικευμένοι εργαζόμενοι με μεγάλη εμπειρία, γνώση και μεράκι και φροντίζουν καθημερινά για την εύρυθμη λειτουργία του λιμανιού.», δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη.

 

Leave a comment

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων