Ε. Σχοιναράκη: «Το Ηράκλειο αξίζει να έχει γυναίκες μπροστά»

Η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη και Πρόεδρος του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών Ελλάδος, προσκάλεσε όλες τις γυναίκες της πόλης να υπογράψουν τη Διακήρυξη του Δικτύου Γυναικών για το Ηράκλειο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος γυναικών που ένωσαν τις δυνάμεις τους και υπέγραψαν τη Διακήρυξη του Δικτύου Γυναικών για το Ηράκλειο.

Σκοπός της Διακήρυξης είναι η προώθηση θέσεων προκειμένου να γίνει πράξη η ίση και ισότιμη συμμετοχή των γυναικών στην Αυτοδιοίκηση και σε συλλογικά όργανα, με στόχους την βελτίωση της καθημερινότητας και την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα της πόλης μας. Η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη διατύπωσε μεταξύ άλλων για άλλη μια φορά τη βαθιά της πεποίθηση πως όταν οι γυναίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους κάνουν τα αδύνατα δυνατά!

«Με βάση την κοινή μας πεποίθηση για το τι είμαστε ικανές να καταφέρουμε αλλά και με βάση τους κοινούς μας στόχους για το Ηράκλειο, θα εργαστούμε ενωμένες για να πετύχουμε την άρση της υποεκπροσώπησης των γυναικών στα κέντρα που παίρνονται οι αποφάσεις για το μέλλον της πόλης μας. Για να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας και να τον εκσυγχρονίσουμε. Για να αντιμετωπίσουμε επιτέλους τις ορατές συνέπειες της κρίσης στις κοινωνικές δομές της πόλης. Για να κάνουμε πράξη το όραμά μας για ένα Ηράκλειο με κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα στη λήψη αποφάσεων, γιατί και εμείς αποτελούμε αναπόσπαστο, ενεργό και δυναμικό κομμάτι αυτής της πόλης.», δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη.

 

 

 

Leave a comment

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων