«Ε. Σχοιναράκη: Το ΗΡΑΚΛΕΙΟ αξίζει να έχει συντονισμό και επιχειρησιακή ετοιμότητα»

Η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει», πραγματοποίησε επίσκεψη στον Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου – 3η ΕΜΑΚ. προκειμένου να συζητήσει από κοντά με τους ίδιους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη αναφέρθηκε στην αμέριστη συμπαράστασή της στο έργο που επιτελούν οι γυναίκες και οι άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος, με αυταπάρνηση και αυτοθυσία. Η κλιματική αλλαγή έχει αλλάξει τον τρόπο αντιμετώπισης ακραίων φαινομένων, τα οποία επιδεινώνονται και οι πυροσβέστες αποδεικνύουν καθημερινά την υψηλή τους κατάρτιση και το ακέραιο ηθικό τους.

Η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη υπογράμμισε πως η πρόληψη, η συνεργασία μεταξύ των φορέων και ο σωστός σχεδιασμός θα θωρακίσει την πόλη μας ώστε να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ακραία καιρικά φαινόμενα, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

«Η σύνταξη ενός Μνημονίου Ενεργειών με αντίστοιχο Σχέδιο Δράσης μεταξύ του Δήμου Ηρακλείου, Περιφέρειας, Πυροσβεστικής, Αστυνομίας και όμορων Δήμων θα εφαρμοστεί άμεσα με δική μας πρωτοβουλία, γιατί οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς και προστατευμένοι. Η συντονισμένη επιχειρησιακή διαχείριση αποτελεί ουσιαστικό κεφάλαιο για την Πολιτική Προστασία του Ηρακλείου.», δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη.

 

Leave a comment

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων