Ε. Σχοιναράκη: «ΚΔΑΠ: Στηρίζουμε το μέλλον των παιδιών γιατί το αξίζουν.»

Η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη συναντήθηκε με τον κ. Αντώνη Διαμαντή, μέλος του ΔΣ ΠΑΣΕΚΔΑΠ και, μαζί, είχαν μια ειλικρινή συζήτηση για τα θέματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ηρακλείου.

Η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη άκουσε με μεγάλη προσοχή τα προβλήματα όπως τα ανέλυσε ο κ. Διαμαντής, ξεχωρίζοντας ως πιο βασικό τη χρηματοδότηση των ΚΔΑΠ, που αποτελεί σημαντική προϋπόθεση για τη συνέχιση των δραστηριοτήτων τους.

Ως πρώην εκπαιδευτικός και Νομάρχης Ηρακλείου είχα δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία για τις συγκεκριμένες δομές που αποτελούν πυρήνες παιδαγωγικής, αθλητικής, τεχνολογικής, καλλιτεχνικής, πολιτισμικής και περιβαλλοντολογικής δραστηριότητας των παιδιών των οικογενειών του Ηρακλείου. Σε μια κατακερματισμένη εποχή, οι εργαζόμενοι στα ΚΔΑΠ επιτελούν λειτούργημα και πρέπει να τους στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Επίσης, ιδιαίτερη βαρύτητα πρέπει να δοθεί και στα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ. Η ενίσχυσή τους αποτελεί προτεραιότητα, σημείωσε η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη προς τον κ. Διαμαντή.

 

Leave a comment

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων