Επίσκεψη της υποψηφίας Δημάρχου Ηρακλείου  κ. Ευαγγελίας Σχοιναράκη – Ηλιάκη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη, πραγματοποίησε συνάντηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου, κ. Νίκο Σπυριδάκη, και αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Η επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειον Αξίζει» ενημερώθηκε για θέματα ασφάλειας στον Δήμο Ηρακλείου ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να είναι αρωγός στην προσπάθεια της Ελληνικής Αστυνομίας για να νιώθουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης ασφαλείς, τόνισε η  κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη.

κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη ανέφερε μετά τη συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου, κ. Σπυριδάκη:«Ενημερώθηκα για τα θέματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση οι αστυνομικοί που έχουν την ευθύνη για τη διατήρηση της ασφάλειας στον Δήμο Ηρακλείου. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την καθημερινή προσπάθεια που κάνουν για να νιώθουμε ασφαλείς στον τόπο μας. Διαβεβαίωσα τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου, κ. Νίκο Σπυριδάκη, ότι η νέα δημοτική αρχή θα είναι στο πλευρό της Αστυνομίας και θα στηρίζει με κάθε τρόπο τα μέτρα πρόληψης, για να συνεχίσει να είναι το Ηράκλειο μια ασφαλής πόλη. Η ασφάλεια και η τάξη είναι κοινωνικό αγαθό και δημοκρατικό κεκτημένο.»

 

Leave a comment

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων