Ε. Σχοιναράκη: «Το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης είναι πύλη φιλοξενίας για τη πόλη μας.»

Η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει», πραγματοποίησε επίσκεψη στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», όπου συναντήθηκε με τον αερολιμενάρχη, κ. Γιώργο Πλιάκα.

Η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη συζήτησε τα θέματα που αφορούν την τουριστική περίοδο και τόνισε πως το αεροδρόμιο είναι η βασική πύλη εισόδου των επισκεπτών για τον τόπο μας. Οι εργαζόμενοι του αεροδρομίου θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για ακόμη μία χρονιά, ώστε να ενισχύσουν την εικόνα του Ηρακλείου, ως μοναδικού τουριστικού προορισμού.

«Γνωρίζω πως οι ανάγκες για την εύρυθμη λειτουργία του αεροδρομίου είναι σημαντικές, πρέπει να λυθούν άμεσα για να επιτευχθεί η λειτουργική του αναβάθμιση και γι’ αυτήν την τουριστική περίοδο. Το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης, μέχρι την υλοποίηση του νέου αεροδρομίου, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές πύλες αυτής της χώρας και αξίζει να ενισχυθεί από όλους τους φορείς, με τον Δήμο Ηρακλείου να έχει πρωταρχικό ρόλο», ανέφερε η Υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη.

 

Leave a comment

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων