Η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη στις Πατέλες

«Οι Πολίτες του Ηρακλείου θέλουν ενεργή συμμετοχή στις γειτονιές, στις πλατείες στην πόλη τους, γιατί το αξίζουν. »

 Η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει», συνομίλησε με κατοίκους στις Πατέλες, οι οποίοι της ανέφεραν την εγκατάλειψη που νιώθουν και τη μη ανταπόκριση της Δημοτικής αρχής στο να βρει λύση στα χρόνια προβλήματα της καθημερινότητάς τους.

Η επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειον Αξίζει»ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες, ότι «τόσα χρόνια δεν έχω αλλάξει ιδέες, δεν έχω αλλάξει αρχές και αξίες. Και πάνω σ’ αυτές τις ιδέες, τις αρχές και τις αξίες βασίζω την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου για τον Δήμο Ηρακλείου.»

κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη, στη συνέχεια, σημείωσε πως «ο συνδυασμός ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει είναι ανοιχτός σε ιδέες και προτάσεις. Με τη συμμετοχή όλων μας, θα αναπτύξουμε το πρόγραμμα έτσι ώστε να κάνουμε μαζί το Ηράκλειο μια πόλη ανοιχτή στις ιδέες, μια πόλη με ανθρώπινο πρόσωπο. Το Ηράκλειο θα ξαναγίνει μια πόλη υπόδειγμα, καθαρή, χωρίς λακκούβες και κυκλοφοριακά προβλήματα. Μια πόλη με καλύτερη καθημερινή ζωή.»

Leave a comment

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων