Ε. Σχοιναράκη-Ηλιάκη: Η νέα σχολική χρονιά σηματοδοτεί επανεκκίνηση των στόχων για όλους μας

H επικεφαλής της παράταξης “ΗράκλειΟΝ Αξίζει” στο Δήμο Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη-Ηλιάκη, συνοδευόμενη από τον Δημοτικό Σύμβουλο Στέφανο Κασωτάκη, παρευρέθηκαν στον αγιασμό για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς στα 6ο και 44ο Δημ. Σχολεία, αλλά και στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο(Καπετανάκειο).
Μετά τον αγιασμό η κ. Σχοιναράκη, έκανε τη παρακάτω δήλωση:

“Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά!
Τα σχολεία γγέμισαν ξανά  με παιδικά χαμόγελα!
Είμαι σίγουρη ότι και φέτος οι εκπαιδευτικοί μας θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να καταστήσουν τη μάθηση μια βιωματική, διερευνητική, επικοινωνιακή διαδικασία, ουσιαστική και ενδιαφέρουσα.

Η συνεργασία γονιών και εκπαιδευτικών, με την αντίστοιχη υποστήριξη πολιτείας και αυτοδιοίκησης θα συμβάλει στη διαμόρφωση αυριανών πολιτών με ολοκληρωμένη προσωπικότητα και κοινωνική ευαισθησία, προκειμένου να μπουν τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο.
ΥΕύχομαι στους εκπαιδευτικούς, σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά. Προσηλωμένοι/ες στους στόχους σας, με επιμονή, υπομονή και μεθοδικότητα μπορείτε να πετύχετε τα όνειρά σας!!!
Στους γονείς, εύχομαι να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη προκειμένου να στηρίξουν τα παιδιά τους!!!”

Leave a comment

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων